12 poteter - jeg brukte litt store mandelpoteter
50 gram smør
salt og pepper
2 fedd hvitløk
Skrell
potetene, og skjær dem i tynne skiver. Smelt smøret, bland inn presset hvitløk,
og vend potetene i det. Legg potetene i taksteinsmønster. Strø litt salt og
pepper mellom lagene. Stekes i ovn 180 grader, ca 1 time.![10032012839](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_t6PRfTxLsrCuBdDDIhphIuBhHt3_oyzFfDyxeqoSZYxC_pJBagUx3ZYTQQc7vrlTHv6dAf8opmkCt1q5Lu-eyfu8g9xYOPtQxEzq_4m9XyuQfeYzYtDsMpKF8r28IbGS5N0rNlrg=s0-d)
Jeg serverte dette med en helstekt mørbradbiff av elg, som jeg først brunet i panne, deretter etterstekte sammen med potetene.
Kokte aspargesbønner og rødvinssaus til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar