- Kalvebiff til 2 - stekt etter ønske
- Salt/pepper
- 1 bit foie gras
Kantarellfylte sjampinjonghatter
- 4 store sjampinjonger
- 1 neve tørkede traktkantareller
- 1/2 løk
- 1 skvett hvitvin
- 1 dl fløte
- 1 ts balsamicoeddik
- urtekrydder
- salt og pepper
- jarlsbergost
- smør
Ta stilkene fra hattene på sjampinjongene. Kutt stilkene i små biter. Finhakk løken. Stek løk og sjampinjong i smør. Tilsett traktkantarellene.
Smak til med balsamicoeddik og urtekrydder, salt og pepper
Fyll blandingen i sjampinjonghattene. Legg på Jarlsbergost. Bak dem i ovnen. 200 grader ca 10 min. Bruk resten av fyllet som saus.
Karamelliserte cherrytomater, fylt med gorgonzola
- 4 cherrytomater
- gorgonzola, eller annen blåmuggost
- hakket persille
Hul ut tomatene. Fyll dem med ost og litt persille. Legg dem i ildfast form. Stek dem sammen med sjampinjongen, til du ser at de er karamellisert.
Kræsja poteter
Amadinepoteter - kokes. Legges i ildfast form. Knus dem lett med tommelen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar